auto aankoopkeuring en garantiekeuring op locatie
Auto-Kennis,voor als je niet zeker bent over uitgevoerde reparaties!
 
Waarom een Auto-Kennis Reparatie-Keuring?
Auto's hebben nu eenmaal onderhoud nodig. Bovendien treedt er soms een defect op en dan moet er gerepareerd worden. Gelukkig nemen veel garages hun vak serieus en wordt daar prima werk afgeleverd. Voor de klant is vaak door gebrek aan kennis, helaas totaal niet te controleren of de vermelde reparatie's nodig waren of erger nog, of ze wel zijn uitgevoerd! En als ze al uitgevoerd werden, of dit kwalitatief goed gebeurd is. Met een reparatie-keuring van Auto-Kennis.nl weet je wél wat er gerepareerd is!

De meeste keuringen kan Auto-Kennis uitvoeren binnen 2 werkdagen na aanvraag!

 
Na de Reparatie-Keuring:
Wat te doen na een Reparatie-Keuring van Auto-Kennis:
  • De auto is goed gerepareerd, volgens opgave van de garagehouder. Zoals u had mogen verwachten. U bent gerust gesteld en weet dat uw auto in goede handen is geweest bij uw garage.
  • De auto is niet goed, of zelf in het geheel niet gerepareerd! Ook is het mogelijk dat u onderdelen in rekening gebracht zijn, die helemaal niet vervangen zijn. In deze gevallen wordt hier rapport van opgemaakt. Auto-Kennis adviseert u vervolgens hoe verder te handelen, uiteraard afhankelijk van hetgeen geconstateerd werd. Dit kan zijn de autodealer of garage alsnog de gelegenheid geven de reparatie goed uit te voeren. De eventueel wél berekende maar niet gemonteerde onderdelen alsnog te monteren. Of het geschil juridisch een vervolg te geven. Een persoonlijk advies helpt u hierin verder.
Uiteraard is onze Reparatie-Keuring vrijblijvend voor u. Zelf bepaalt u uiteindelijk of- en zo ja-, welke stappen u onderneemt tegen de garage in het geval van niet of slecht uitgevoerde reparaties. Auto-Kennis zal u door jarenlange ervaring, hierin deskundig kunnen adviseren.
Reparatie-Keuring vanaf € 79,- + kilometerkosten
   
 
Afspraak-formulier reparatie-keuring

Voor het maken van een afspraak voor een reparatie-keuring klikt u op de knop afspraakformulier en vult de gevraagde gegevens in.

Voor beschikbaarheid op de door u gewenste tijd of andere vragen neemt u eerst telefonisch contact op via ☎ 055-2600 000. Wij staan u graag te woord van maandag tm vrijdag, van 8:30 tot 21:00 en op zaterdag van 8:30 tot 17:00.

Op verzoek kunnen er beperkt keuringen in de avond uitgevoerd worden. Voor keuringen in de avond geldt een toeslag van € 15,- .

Een gemaakte afspraak kunt u tot 24 uur voor aanvangstijd van de keuring kosteloos annuleren zonder opgaaf van reden. Indien u een keuring annuleert korter dan 24 uur voor aanvangstijd van de keuring dan is Auto-Kennis genoodzaakt u hiervoor 50% van de kosten* van de keuring in rekening te brengen. ( €39,50 )

(* bij annuleringskosten wordt 50% gerekend over de kosten van de door u aangevraagde keuring, kilometerkosten en eventuele toeslagen worden niet gerekend )

 
   
  Kosten keuring:  

Reparatie-Keuring €79,-*

*plus €0,19 per gereden km.

Optioneel: MOTORcheckUP olie-test inclusief analyse: € 15,-

Voor berekening van de kilometerkosten voert u onderstaand de postcode van de te keuren auto in: