Vakkundig en onafhankelijk advies over uw eigen auto:

Omdat iedereen wel eens voor de keus staat: "Een andere auto, of toch nog niet?"

Iedereen die wat langer rijdt met zijn auto krijgt er ooit mee te maken. De garage die het onderhoud uitvoert of de APK-keuring verzorgt, meldt u dat er hoge kosten aan de auto gemaakt moeten worden. Is de auto het nog waard of is het tijd voor en andere auto?

Veel garages geven hierin gelukkig een eerlijk advies, zijn deskundig en hebben de beste bedoelingen. Het omgekeerde komen wij helaas ook te vaak tegen. Bedrijven die onterecht beweren uw auto te moeten repareren zonder dat dit daadwerkelijk nodig is. Of u zelfs zo graag een andere auto verkopen, dat ze melden dat uw auto niet meer te redden valt.

De professionals van Auto-Kennis controleren graag uw auto volledig, om u daarna deskundig te informeren over de beste keuze.

Waarom een objectief advies heel veel geld kan schelen?

Niet alleen omdat u als auto-rijder en leek, een makkelijke prooi bent van de auto-branche. Omdat zij weten dat u afhankelijk bent van uw auto. Met een Auto-Advies van Auto-Kennis krijgt u inzicht in de staat van uw auto. De professional van Auto-Kennis geeft u na een grondige inspectie van uw auto een volledig advies! Of er reparaties noodzakelijk zijn. Of er onderhoud nodig is en indien dit het geval is, of u dit beter bij een specialist of bij de merk-dealer uit kunt laten voeren. Ook kan het advies zijn dat de aankoop van een andere auto echt de betere keuze is!

Maar al te vaak zien wij dat er wordt gekozen voor duurdere reparatie's dan noodzakelijk. Daar waar garages bijvoorbeeld nieuwe dure onderdelen op oude auto's monteren voor de 'hoofdprijs', is vaak ook een gereviseerd onderdeel met de kwaliteit van een nieuwe te monteren. Voor de helft of minder van de prijs! Wist u trouwens dat bij veel duur onderhoud 'de specialist' voor uw merk vaak precies hetzelfde werk met dezelfde originele onderdelen uitvoert? Vaak voor de helft van de prijs die de merk-dealer ervoor rekent!

Een advies van Auto-Kennis is altijd onafhankelijk en betrouwbaar. Omdat Auto-Kennis niet repareert of auto's verkoopt, hebben wij immers geen ander belang, dan het geven van een goed advies aan u!

Een advies op maat, passend bij uw auto en uw budget en altijd verantwoord!

Een Auto-Advies van Auto-Kennis verdient zichzelf altijd terug!
 
 
Herkent u dat ook?

koop

  • Uw auto rijdt prima, remt prima, kreeg altijd al zijn onderhoud maar bij de APK-keuring wordt u even meegedeeld dat er voor een vermogen aan gerepareerd moet worden om weer APK-goedgekeurd te worden?
  • Uw auto is opeens niet meer te redden, maar gelukkig heeft de garage nog een mooie aanbieding in de vorm van een andere auto, die veel beter is dan de uwe. Er moet wel flink bijbetaald worden maar dan kan u ook weer tijden vooruit beweert uw garage.
  • Bekijk het volgende verhaal eens uit de praktijk en ervaar dat een onafhankelijk deskundig advies veel geld kan schelen!
 

Met een Auto-Advies van Auto-Kennis behoren dit soort praktijken tot het verleden!

 

Vanaf €99,-* kunt u zich volledig laten adviseren over uw auto.

 
Afspraak-formulier auto-advies

Voor het maken van een afspraak voor onze dienst Auto-Advies klikt u op de knop afspraakformulier hieronder en vult de gevraagde gegevens in.

Voor beschikbaarheid op de door u gewenste tijd of andere vragen neemt u eerst telefonisch contact op via ☎ 055-2600 000. Wij staan u graag te woord van maandag tm vrijdag, van 8:30 tot 21:00 en op zaterdag van 8:30 tot 17:00.

Een gemaakte afspraak kunt u tot 24 uur voor aanvangstijd van de dienst Auto-Advies kosteloos annuleren zonder opgaaf van reden. Indien u de afspraak korter dan 24 uur voor aanvangstijd van de afspraak annuleert dan is Auto-Kennis genoodzaakt u hiervoor 50% van de kosten* van het Auto-Advies in rekening te brengen.

(* bij annuleringskosten wordt 50% gerekend over de kosten van de door u aangevraagde dienst, kilometerkosten en/of eventuele toeslagen worden vanzelfsprekend niet gerekend )

 
   
  Kosten :  

 

Auto-Advies €99,-*

*plus €0,19 per gereden km.

Toeslag auto`s ouder dan 15 jaar: €15,-

Toeslag auto`s meer dan 4 cilinders: €15,-

Toeslag 4-wiel aangedreven auto's : €15,-

Toeslag Hybride auto's: € 15,-

Optioneel: MOTORcheckUP olie-test inclusief analyse: € 15,-

 

Voor berekening van de kilometerkosten voert u onderstaand de postcode van de locatie van de auto in:

   

 

 

   

 

 

Droge/Schone Auto:

Een keurmeester van Auto-Kennis is best wat gewend, ook met slecht weer. Zou u er voor willen zorgen dat de te keuren auto zoveel mogelijk schoon en liefst droog wordt aangeboden? Om o.a schades en schade-verleden goed te kunnen beoordelen maar ook om veilig te kunnen rijden is dit nodig.

sneeuw-auto