Van A tot Z begeleid worden door een professional bij het kopen van uw volgende auto:

Omdat de juiste keuzes maken en de onderhandelingen voeren ons vak is!

Iedereen die auto rijdt en er één wil kopen krijgt ermee te maken. De keuze aan gebruikte auto's is enorm! Merk, type, uitvoering, soort brandstof en nog veel meer om te kiezen. En als je dan al weet welk type auto je wilt kopen, is jouw keuze dan een verantwoorde keuze? Voor een goede prijs? En in welke staat verkeert de uitgezochte auto?

De professionals van Auto-Kennis begeleiden je graag! Vanaf het maken van de keuze voor het type auto, tot en met de daadwerkelijke aanschaf.

Waaruit bestaat de aankoop-begeleiding?

Omdat iedereen anders is. Iets anders verwacht van zijn volgende auto. Omdat iedereen een ander budget heeft en andere voorkeuren. Daarom is de keuze voor een volgende auto heel persoonlijk. Bij Auto-Kennis staat u centraal, uw wensen binnen uw budget.

In een kosteloos informatief gesprek luisteren wij graag naar uw wensen en uw ideeën over uw volgende auto. In dit gesprek krijgt u een goed beeld wat een geschikte auto voor u kan zijn. Als het merk en type auto 'gekozen' is gaan wij actief op zoek naar geschikte kandidaten. De professionals van Auto-Kennis kunnen vaak op voorhand inschatten welke aangeboden auto's werkelijk de moeite waard zijn. Auto-Kennis zorgt vervolgens ervoor dat de auto op alle belangrijke punten gecontroleerd wordt, zoals ook bij een aankoop-keuring. Door deze controle weet u dat u een auto koopt zonder verborgen gebreken, zonder nadelig schade-verleden en in een goede staat van onderhoud. Hierdoor hoeft u zelf tot het moment van de werkelijke aankoop-begeleiding niet 'stad en land' af te reizen om mogelijk teleurgesteld weer terug naar huis te reizen omdat de aangeboden auto die totaal niet aan uw wensen voldeed.

Omdat niet iedereen even makkelijk onderhandelt over de prijs die gevraagd wordt voor een auto en de eventuele inruil-auto, neemt Auto-Kennis die zorg u ook graag uit handen. Uitendelijk heeft u met een Aankoop-Begeleiding altijd een prima auto voor een goede prijs, waar u nog jarenlang plezier van heeft!

 

Een Aankoop-Begeleiding van Auto-Kennis verdient zich altijd terug!

 

 
Herkent u dat ook?

 

koop

  • U gaat naar de auto van de advertentie en in het echt is hij veel minder mooi dan hij leek op de foto's in de advertentie op het internet?
  • Heeft u dat ook wel gehad? Dat de auto die u kocht volgens de verkoper 'prima in orde is' maar dat bij de volgende APK of beurt bij uw garage u een rekening gepresenteerd kreeg voor reparaties en onderhoud waar u werkelijk van schrok?
  • Overkwam het ook u dat bij het afrekenen van de door u gekozen auto opeens een veel hoger bedrag betaald moest worden? Dat er nog 'afleverings-kosten' bijkwamen of dat de auto die u wilde inruilen opeens veel minder waard was dan de toegezegde inruil-prijs?
  • Kwam u wel eens voor niets bij de aangeboden auto? Omdat die net verkocht was?
  • Bent ook u als vrouw wel eens bij een auto gaan kijken waarbij u het gevoel kreeg dat de verkoper u alles behalve serieus nam?
 

Met een aankoop-begeleiding van Auto-Kennis behoort dit allemaal tot het verleden!

Vanzelfsprekend is onze aankoop-begeleiding vrijblijvend voor u. Zelf bepaalt u natuurlijk altijd of u uiteindelijk tot koop over wilt gaan.

Vanaf €199,-* kunt u zich volledig laten begeleiden bij de aankoop van uw volgende auto.

 
Afspraak-formulier aankoop-begeleiding

Voor het maken van een afspraak voor een aankoop-begeleiding klikt u op de knop afspraakformulier hieronder en vult de gevraagde gegevens in.

Voor beschikbaarheid op de door u gewenste tijd of andere vragen neemt u eerst telefonisch contact op via ☎ 055-2600 000. Wij staan u graag te woord van maandag tm vrijdag, van 8:30 tot 21:00 en op zaterdag van 8:30 tot 17:00.

Een gemaakte afspraak kunt u tot 24 uur voor aanvangstijd van de aankoop-begeleiding kosteloos annuleren zonder opgaaf van reden. Indien u een aankoop-begeleiding annuleert korter dan 24 uur voor aanvangstijd van de afspraak dan is Auto-Kennis genoodzaakt u hiervoor 50% van de kosten* van de begeleiding in rekening te brengen.

(* bij annuleringskosten wordt 50% gerekend over de kosten van de door u aangevraagde dienst, kilometerkosten en/of eventuele toeslagen worden vanzelfsprekend niet gerekend )

 
   
  Kosten :  

Aankoop-Begeleiding €199,-*

*plus €0,19 per gereden km.

Toeslag auto`s ouder dan 15 jaar: €15,-

Toeslag auto`s meer dan 4 cilinders: €15,-

Toeslag 4-wiel aangedreven auto's : €15,-

Toeslag Hybride auto's: € 15,-

Optioneel: MOTORcheckUP olie-test inclusief analyse: € 15,-

Voor berekening van de kilometerkosten voert u onderstaand de postcode van de aan te kopen auto in:

   

 

 

 

 

 

   

 

sneeuw-auto