auto aankoopkeuring en garantiekeuring op locatie
Auto-Kennis,voor als je niet zeker bent over uitgevoerde reparaties!
 
Waarom een Auto-Kennis Reparatie-Keuring?
Auto's hebben nu eenmaal onderhoud nodig en soms treedt een defect op en moet er gerepareerd worden. Gelukkig nemen veel garages hun vak serieus en wordt er prima werk afgeleverd. Voor de klant is vaak door gebrek aan kennis helaas totaal niet te controleren of de vermelde reparatie's nodig waren of erger nog, of ze wel zijn uitgevoerd! En als ze al uitgevoerd werden of dit kwalitatief goed gebeurd is. Met een keuring van Auto-Kennis.nl weet je wél wat er gerepareerd is!

De meeste keuringen kan Auto-Kennis uitvoeren binnen 2 werkdagen na aanvraag!

 
Na de Reparatie-Keuring:
 
Wat te doen na een Reparatie-Keuring van Auto-Kennis:
  • De auto is goed gerepareerd volgens opgave van de garagehouder en wat u ervan had mogen verwachten. U bent in ieder geval gerust gesteld en weet dat uw auto in goede handen geweest is bij de garage.
  • De auto is niet of niet goed gerepareerd, of er zijn u onderdelen in rekening gebracht die niet vervangen zijn. In dit geval wordt hier rapport van opgemaakt en afhankelijk van de ernst van het geconstateerde adviseert Auto-Kennis u over hoe verder te handelen. Dit kan zijn de autodealer of garage alsnog de kans geven de reparatie goed uit te voeren, de eventueel wel berekende maar niet gemonteerde onderdelen alsnog te monteren of het geschil juridisch een vervolg te geven. Een persoonlijk advies helpt u hierin verder.
Uiteraard is onze Reparatie-Keuring vrijblijvend voor u. Zelf bepaalt u natuurlijk of en welke stappen u eventueel onderneemt tegen de garage in het geval van niet of slecht uitgevoerde reparatie's. Auto-Kennis zal u hier ook in adviseren.
Reparatie-Keuring vanaf € 79,- + kilometerkosten
   
 
Afspraak-formulier reparatie-keuring
 

Voor het maken van een afspraak voor een reparatie-keuring klikt u op de knop afspraakformulier en vult de gevraagde gegevens in.

Voor beschikbaarheid op de door u gewenste tijd of andere vragen kunt u natuurlijk altijd eerst telefonisch contact opnemen via nummer 055-2600 000. Keuringen worden uitgevoerd van maandag tm zaterdag, van 8:30 tot 17:00.

Op verzoek kunnen er beperkt keuringen in de avond uitgevoerd worden. Voor keuringen in de avond geldt een toeslag van € 15,- .

Een gemaakte afspraak kunt u tot 24 uur voor aanvangstijd van de keuring kosteloos annuleren zonder opgaaf van reden. Indien u een keuring annuleert korter dan 24 uur voor aanvangstijd van de keuring dan is Auto-Kennis genoodzaakt u hiervoor 50% van de kosten* van de keuring in rekening te brengen. ( €39,50 )

(* bij annuleringskosten wordt 50% gerekend over de kosten van de door u aangevraagde keuring, kilometerkosten en eventuele toeslagen worden niet gerekend )

 

 
   
  Kosten keuring:  

Reparatie-Keuring€79,-*

*plus €0,19 per gereden km.

 

Voor berekening van de kilometerkosten voert u onderstaand de postcode van de te keuren auto in: