Auto-Kennis en uw privacy:
 
Zijn uw gegevens veilig bij Auto-Kennis?

Auto-Kennis heeft van u als klant gegevens nodig om voor u keuringen te kunnen uitvoeren zoals u ze wenst. Auto-Kennis gaat met de grootst mogelijke zorgvuldigheid om met de door u verstrekte gegevens en zal ze niet anders gebruiken dan noodzakelijk voor het uitvoeren van de diensten van Auto-Kennis. Zonder uw gegevens kunnen wij natuurlijk geen diensten voor u uitvoeren of contact met u opnemen.

Auto-Kennis stelt uw gegevens niet beschikbaar aan derden en handelt volledig overeenkomstig de Wet bescherming persoonsgegevens.

Op de website van Auto-Kennis worden algemene bezoekgegevens, zonder dat de bezoeker geïdentificeerd wordt, bijgehouden, zoals bijvoorbeeld de meest bezochte pagina’s. Het doel hiervan is om de website te kunnen verbeteren. Ook kunnen deze gegevens worden gebruikt om nog betere informatie op onze site te zetten. Hierdoor kan Auto-Kennis haar dienstverlening aan u nog beter maken.

In ons aanvraagformulier vragen wij uw gegevens zoals u naam, adres, woonplaats, telefoonnummer & email-adres. Deze gegevens zijn noodzakelijk om contact met u te kunnen hebben over onze diensten, bevestigingen van afspraken, en bijvoorbeeld resultaten of rapporten van onze diensten u toe te kunnen laten komen of u te factureren.

Inzage, verwijdering & aanpassing van uw gegevens:

Recht op inzage: U heeft het recht om op elk moment informatie op te vragen over de persoonsgegevens die wij van of over u verwerken.

Recht op verwijdering of wijziging: U heeft het recht om de door ons verwerkte persoonsgegevens te laten verwijderen of wijzigen.. Zulks vindt plaats in de situaties die in wet zijn beschreven, bijvoorbeeld als persoonsgegevens niet langer nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze zijn verwerkt, persoonsgegevens onrechtmatig zijn verwerkt, of wanneer u toestemming voor een verwerking heeft ingetrokken en wij geen grond meer hebben voor de verwerking van uw gegevens.

Bij klachten:

Als u het niet eens bent met de wijze waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens of de verwerking, dan kunt u dat ons laten weten. Wij zullen dan natuurlijk eerst proberen samen met u tot een bevredigende oplossing te komen. Als dat niet lukt, kunt u altijd een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.